Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Finom határvonal az internetes marketing és a spam közöttAz okos marketingtulajdonosok, akik kihasználják az online marketing előnyeit, megértik, hogy a marketing és a spam között finom határvonal húzódik, és megszervezik marketingkampányaikat, hogy a lehető legnagyobb mértékű expozíciót érjék el anélkül, hogy spamnek minősülnének. A spam definíciója értelmezhető, de a legtöbb ember egyetért azzal a ténnyel, hogy a spam megegyezik a lakóhelyén kapott levélszemétekkel. Általában a spam kéretlen e -mail üzenetek, amelyek egy hirdetési kampány részét képezik. A spam kifejezés azokra az üzenőfal -bejegyzésekre is vonatkozhat, amelyeket kizárólag hirdetési célból tesznek közzé. Ez a cikk megvizsgálja a különbségeket a hatékony internetes marketing és a spam között.


Először megvizsgáljuk az üzenőfalak online marketing célú használatát. Az üzenőfalak alapvetően online találkozóhelyek azoknak az internethasználóknak, akiknek különleges érdeke, hogy ötleteket cseréljenek, kérdéseket tegyenek fel vagy válaszoljanak, vagy csak szocializálódnak. Ezek az üzenőfalak lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy feliratkozzanak és üzeneteket tegyenek közzé. A legtöbb üzenőfal eredeti iránymutatásokat tartalmaz, amelyeket a felhasználóknak követniük kell a bejegyzések létrehozásakor. Ezek az irányelvek nagyon eltérőek lehetnek, egyesek nagyon szigorúak az elfogadható tartalom tekintetében, mások pedig közel sem olyan szigorúak. Fontos, hogy kövesse ezeket az irányelveket, mert ennek elmulasztása azt eredményezheti, hogy a moderátorok törlik a fiókját, és a többi tag nem érdeklődik a bejegyzések iránt.


Az üzenőfalak ideálisak az online marketinghez, mivel hozzáférést biztosíthatnak a vállalkozás tulajdonosának egy rés célközönséghez. Ha munkát szeretne találni azon munkavállalók számára, akik távolról szeretnének dolgozni, akkor csatlakozzon az otthoni munkavégzésre szánt üzenőfalhoz, és keresse meg azokat a tagokat, akiket érdekelhetnek a termékei. Itt sokat megtudhat a célközönség érdekeiről. Használhatja az alkalmat arra is, hogy szükség esetén és az üzenőfal irányelveinek megfelelően linkeket tegyen közzé webhelyére. Ez egy intelligens internetes marketing. Ha azonban úgy dönt, hogy válaszol minden olyan bejegyzésre, amely linket tartalmaz a webhelyére, még akkor is, ha az nem releváns, és nem ad értékes visszajelzést más tagoknak, akkor valószínűleg spamként fogják látni a bejegyzéseket. Ez káros lehet, mert ezek a tagok úgy dönthetnek, hogy elkerülik webhelyét, még akkor is, ha szükségük van az Ön szolgáltatására.


Az elektronikus hírlevelek és az e -mail hirdetések az online marketing egyik olyan területe, amelyet nagyobb valószínűséggel spamnek fognak fel, ha nem megfelelően végzik. A legtöbb internetező nem értékeli a kéretlen e -maileket, különösen akkor, ha ezek az e -mailek nem egy számukra érdekes témához kapcsolódnak. Ez gyakran előfordul, amikor a vállalkozások tulajdonosai e -mail listákat vásárolnak, és hirdetéseiket elküldik a listán szereplőknek. Ez nem hatékony, mert nem valószínű, hogy nagyszámú célközönséget ér el. Ezenkívül az e -mail címzettjei blokkolhatják az e -mail címét, hogy a jövőbeni kommunikáció automatikusan a spam mappába kerüljön. Egyes címzettek jelenthetik Önt az internetszolgáltatójuknak, amely megvizsgálja azt az állítást, hogy Ön spam. A legjobb módszer az e -mail marketing fogalmának megközelítésére, ha elektronikus hírleveleket és hirdetéseket csak azoknak a korábbi ügyfeleknek küld, akik kifejezetten kérték az ilyen e -mailek fogadását, valamint a potenciális ügyfeleknek, akik további információkat kértek.

Post a Comment for "Finom határvonal az internetes marketing és a spam között"